Als NASI Putih coach bieden ik teamcoaching, samenwerkings- en kennismakingssessies en bedrijfsuitjes aan. Ook kun je bij ons een Indische rijsttafel leren maken. Wij bieden zowel workshops als cursussen aan. Daarnaast kun je ook met je collega’s vergaderen aan een traditionele Indische Rijsttafel.

Als je een liefhebber bent van de Indische keuken en/of affiniteit hebt met selamatans dan leer ik je met plezier en geduld een smaakvolle en kleurrijke rijsttafel maken. Samen koken heeft een belangrijke sociale functie en zorgt voor een fijne sfeer!

 rice-table-2-web

Teamcoaching, samenwerkings- en kennismakingssessies, bedrijfsuitjes

Door gezamenlijk een Indische Rijsttafel te maken, bouw je aan je team, ontwikkel je een manier van samenwerken en leer je elkaar beter kennen. Het is leuk en inspirerend. Dan leer je hoe je kunt samenwerken om een gezamenlijk (afdelings/bedrijfs) doel te helpen realiseren: wie neemt de regie? Hoe gaan we de taken verdelen? Wie vervult welke rol? Hoe geven we elkaar feedback? Hoe werken we aan verbeteringen? Hoe communiceren we met elkaar? Wie is verantwoordelijk voor wat?

De voorbereiding van een Indische rijsttafel vraagt dus om regie en de juiste taak- afspraken over kwaliteit en kwantiteit. Je wilt het assortiment aan gerechten immers gelijktijdig op juiste temperatuur en op aantrekkelijke wijze serveren aan je gasten. Voor organisaties die in beweging willen zijn, is het maken van een Indische rijstafel een prachtige metafoor om tot een gezamenlijk resultaat te komen.

Als het team samen een Indische Rijsttafel maakt moet je nadenken over wie de coördinatie krijgt over het kookproces tot het moment dat de gerechten – op juiste temperatuur – op tafel komen. Wie gaat snijden, bakken, afwassen? Hoe gaan we proeven en hoe laten we onze smaakpupillen hun werk doen? Hoe houden we onderling afstemming over de voortgang en het gewenste resultaat? Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met mij op. De locatie is in overleg met de opdrachtgever. Je kunt een offerte opvragen: info@amevu.com

Kookworkshops voor 2 personen.

Een workshop is een eenmalige bijeenkomst en duurt 4,5 uur. In een workshop maak je samen vier tot vijf verschillende gerechten. Je leert werken op Indische wijze, je leert verschillende Indische kruiden kennen en hoe te gebruiken en je leert een aantal kooktechnieken. Als de gerechten klaar zijn eten we gezamenlijk. Omdat er twee deelnemers zijn krijgen de cursisten veel aandacht en begeleiding bij het bereiden van de gerechten. Data: in overleg. Bel of mail mij even! Prijs per deelnemer: € 75,00 ex BTW 6% en inclusief alle ingrediënten, informatiemap met recepten.

 

Kookcursussen

Een kookcursus bestaat uit 3 lessen van 2,5 uur. Elke les maken we drie verschillende gerechten. Je leert werken op Indische wijze, je leert verschillende Indische kruiden kennen en hoe te gebruiken en je leert een aantal kooktechnieken. De gemaakte gerechten kan je zelf natuurlijk van genieten Prijs per deelnemer: €180,00 ex BTW 6% en inclusief alle ingrediënten, informatiemap met recepten.

 

Inspirerend rijsttafelen

Vergaderen, Brainstormen, Inspiratiesessies, Informele zaken bespreken in een rustige en intieme sfeer? Nasi Putih serveert een traditionele Indische rijsttafel tijdens of aansluitend aan de bespreking. Minimaal 6 en maximaal 12 personen. Tafel is beschikbaar in middag en/of avond. Rijsttafel serveren we tussen 18 en 19.00 uur. Kosten: Maaltijd € 37,50 pp exclusief: BTW 21%,