Je krijgt een coach waar je het goed mee kunt vinden. Jij bepaalt de doelen, je coach helpt je die doelen te bereiken. Alles wat er besproken wordt, blijft tussen jullie.

 

Je hebt het even helemaal gehad. Met school, met het zoeken naar werk of een stageplek, of misschien met alles tegelijk. Je wilt iets van je toekomst maken, maar weet niet goed hoe dat aan te pakken. Dan is een persoonlijke coach misschien iets voor jou. Iemand die je helpt om dàt te bereiken waar jij naar op zoek bent.

Amevu heeft coaches in alle soorten en maten. Van jong tot oud, met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben ze ervaring in het halen van resultaten en kunnen ze jou helpen hetzelfde te doen. De coach is er speciaal voor jou, dus je krijgt een coach die bij je past.

Hoe het werkt

Je maakt kennis met een coach. Als het tussen jullie klikt gaat het coachingstraject van start (als het niet klikt maak je kennis met een andere coach). Je spreekt gemiddeld één keer in de week samen af. Dit doe je minimaal drie maanden lang. Je begint met elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat je doelen zijn. Daarna ga je aan het werk om deze te bereiken. Door je doelen op papier te zetten en samen met je coach te ondertekenen laten jullie beiden zien je best hiervoor te willen doen. Aan het eind van het traject kun je zo ook zien in hoeverre je hierin geslaagd bent.

Wat wordt er van je verwacht

Om mee te doen aan Amevu moet je iets van je toekomst willen maken, tussen de 11 en 23 jaar zijn en – heel belangrijk – zélf gemotiveerd zijn!