Tai Chi Chuan werkt ontspannend en wellicht ben je geïnteresseerd in een training stresshantering en burnoutpreventie op basis van Tai Chi en meditatie in een mooie omgeving. 

Amevu Trainingen organiseert met enige regelmaat weekends op open inschrijving; ook ‘in company – trainingen’ voor bedrijven behoren tot de mogelijkheden.

 Thai_Chi Large

 

Workshop t’ai chi ch’üan en communicatie
Tai Chi is een soort Karate voor slakken, het is een oude Chinese ‘vechtkunst’. Dat klinkt heftig maar valt reuze mee. We doen vooral oefeningen die gebaseerd zijn op de principes van Tai Chi Chuan. Het gaat bij de oefeningen om de kunst van het communiceren, bijvoorbeeld de kunst van leidinggeven of de kunst van het omgaan met lastige of juist heel aardige collega’s en ook in het persoonlijke leven kan er van allerlei verbeteren roep ik dan soms voor de grap!

Praktische toepassing van Tai Chi principes
Bij de Workshop Tai Chi is veel aandacht voor de praktische toepassingen van Tai Chi in het dagelijks leven en de relatie met klanten en collega’s of’ Tai Chi -principes en leiderschap’ voor managers, ‘omgaan met lastige klanten’, ‘veranderingen op het werk’. Gewoon leuk kan ook. En het is eigenlijk ook wel een soort ‘relatietherapie’.. Er is veel aandacht voor humor en een dynamische interactie in de groep.

Tijdsduur: een uur, maar kan ook langer of korter bijvoorbeeld een dagdeel of dag.

Groepsgrootte: 4-250 personen.

Tariefcategorie: 0-750 euro en 750-1250 euro. Afhankelijk van groepsgrootte en tijdsduur. Neem voor meer informatie contact op met de workshopleider via het contactformulier.

———————————————————————————————————————-

Bij de workshopleider van de workshop Tai Chi en communicatie
Mogen thema’s ingefluisterd worden zodat hij zich daarop kan voorbereiden. Ook een interactieve lezing behoort tot de mogelijkheden. Hij werkt met alle mogelijke groepen: van de top in het bankwezen tot de personeelsleden van de fabriek, groepen managers die aan development doen of het voltallige personeel van een flink bedrijf.

 

 

 

 

Tai chi workshop

Een tai chi workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een tai chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit. Onze professionele docenten spelen daarbij graag in op uw wensen.

Groepsgrootte
Het aantal deelnemers kan uiteenlopen van 5 tot 500 personen. De informatie hieronder gaat over workshops voor 5 tot 50 deelnemers. We hebben een aparte pagina voor tai chi workshops voor grotere groepen

Kosten
De kosten van uw tai chi workshop hangen o.a. af van het aantal deelnemers, de plaats, datum & tijdstip, de duur en het aantal afgenomen workshops. Boekt u ruim van te voren, dan is de prijs lager dan bij last-minute boekingen. Tai chi workshops zijn er vanaf 395 euro (exclusief 21% BTW).